30 Mart 2012 Cuma

michealkorslove


Bundan 2 yıl önce evime hırsız girdiğinde değerli değersiz bütün saatlerimi kaybettiğimden, annem çok iyi bir saat istediğimi biliyordu. Bu yüzden de doğumgünü hediyemi biraz erken almış oldu. <3




Saat konusunda genellikle seçenekler çok oluyor. Ama bu modeli görür görmez tam istediğim model olduğunu anladım. Tam istediğim renk, büyüklük, model ve marka... Ben de hemen yanına uygun bileklikler arayışına girdim. :) Aldıkça onları da paylaşacağım. Sizce de güzel bir tercih yapmış mıyım?

projectpanlove üç

Evet yine bir Project Pan yazısı ile karşınızdayım. Yine biten 10 ürün çöpü boyladı. Ben de rahat ettim oohh... Ürünler 10'ar 10'ar bittikçe ben de yeni ürünlere yer açıldığı için çok seviniyorum.


1- Dove Invisible Dry: İndirimde olduğu için uygun bir fiyata çok beklentim olmadan aldığım bu deodoranta resmen bayıldım. Daha önce Nivea'nın beyaz leke karşıtı olan deodorantını kullanmış, çok da memnun kalmamıştım. O yüzden Dove'a karşı da ön yargılıydım. Ancak ürünü kullandıkça tüm ön yargılarım yıkıldı ve ürün beni çok memnun etti. Hatta indirim bitmeden gidip bir anneme bir de kendime yenilerini aldım. Bu arada kokusu da pamuksu ve çok güzel.

2- Duru Bal ve Sütlü Kremli Şampuan: Misafir banyosunda uzun zamandır duran bu şampuanı saçımı yıkayarak değil; lif, eşarp, taç gibi elde yıkadığım ürünlerde deterjan niyetine kullanarak bitirdim. Dev boyu yüzünden oldukça bereketliydi. Amacının dışında kullanmamdan da anlaşılacağı üzere bir daha almayı düşünmüyorum.

3- Watsons Refreshing Hand Soap: Hemen herkeste bulunan Watsons'un ünlü sıvı sabunlarının zencefil ve beyaz çay aromalı olanını ben sadece mutfakta kullandım. Normalde kremsi yapıda olan el sabunlarını daha çok seviyorum ancak bu sabunun da kokusu ve yoğunluğunu beğendim. Daha farklı bir sürü çeşidi olduğu için bu aromalısını bir süre almayı düşünmüyorum. Yerine aynı sabunların badem ve sütlüsünü almıştım. Onun yazısı da bir sonraki project pan'a.

4- Sephora Light Touch Highlighter: Sephora'nın dev indiriminden 3 adet aldığım göz altı kapatıcılarının ilkini bitirdim. Ucu fırçalı olsa da ben ayrıca bir fırça kullandım ürünü kullanırken. Yapısı ve kapatıcılık oranı güzeldi. Ancak yine de çok beklentiye girilmemesi gereken bir ürün olduğunu da not düşmeliyim. Ben her gün kullandığım ve kapatıcısız evden çıkmadığım için hızlıca bitirdim ve ikinciyi açtım bile.

5- Marks&Spencer Florentyna Body Cream: Marks&Spencer'ın bu küçük boy vücut kremi yılbaşında hediye olarak çanta içinde gelen setten çıkmıştı. Eskiden böyle küçük ürünlü setleri yıllarca kullanmaz ya bozulana ya da eskiyene kadar elimde tutardım. Project Pan'la birlikte bu ürünlere de el attım. Bu da o ürünlerden biten ilk parçaydı. Gerçi pek bişey anladığım söylenemez amahoş kokulu ve yoğunluğu hafif bir üründü. Aynı setin el kremi ve duş jeli de kullanılacaklar arasında.

6- Garnier Esas Bakım Göz Makyajı Temizleyicisi: Daha önce Garnierlove yazımda aldığıomı söylediğim göz makyaj temizleyicim, oldukça kısa bir sürede bitti. Hemen hemen hergün göz makyajı yaptığım için ürünü günlük olarak kullandım. Ancak

7- Avon Rich Moisture Glycerine Hand & Nail Cream: Avon'un hemen hemen herkeste olan el kremini ben de sonunda bitirebildim. Benimki çok fazla kullanmama -son zamanlarda çantamda taşıyordum bitiriyim diye- rağmen oldukça geç bitti. Artık tamam bitti diyip son kez sıkıyorum dedikten sonra ürünü 5 defa daha kullandım. :) Beklentileri yüksek olmayanlar için berektli ve güzel bir ürün. Hem evde sırada bekleyen el kremlerim olduğu için, hem de onlar bitince yeni kremleri denemek istediğim için bir daha almayı düşünmüyorum.

8- Avon Naturals Body Moisturising: Badem ve süt aromalı bu vücut kremini aslında sevdim. Ancak o kadar çabuk bitti ki bir anlam veremedim. Şimdi aynı ürünün lavantalısını kullandığım ve sırada bekleyen tonlarca vücut nemlendiricim olduğu için tekrar almayacağım.

9- Dettol Antibakteriyel Skincare Sıvı Sabun: Bir alana bir bedava kampanyasıyla iki adet aldığım ilk antibakteriyel el sabunum. Tabi ki kokuları normal sıvı sabunlar gibi değil, ancak ben yoğunluğunu ve verdiği temizlik hissini sevdim. Şimdi ikinci şişeyi kullanıyorum. Başka bir kampanyadan başka bir marka antibakteriyel el sabunu aldığım için şimdilik tekrar almayı düşünmüyorum. Ancak diğer markayı da denedikten sonra daha net kıyaslama yapabilirim diye düşünüyorum. Ancak kozmetik el sabunlarını bir süre kullanmayı düşünmüyorum, tercihimi antibakteriyel sabunlardan yana kullanacağım.

10- Flormar Turbo Boost x5 Dynamic Volume Mascara: Çok az bir süre kullanmama rağmen hızlıca biten bir maskara. Bendeki siyah renkliydi. Kullandıktan bir süre sonra yavaş yavaş katılaşmaya başlayan maskara, bir süre sonra tamamen katılaştı. Resmen kurudu. Bu yüzden bu rimel bitti mi bitmedi mi çok anlayamadım. Ama iyi oldu. Bir daha tabi ki almayı düşünmüyorum, hele de piyasada onlarca güzel aynı fiyata rimel varken.


10 günde iki Project Pan gerçekleştirdiğim için kendimi kutluyorum. :) Ancak yine makyaj ürünlerini bitirememişim. Dördüncü project pan'ıma ise bugün başlamış bulunuyorum. Bakalım o ne zamana tamamlanacak.

iphonelove

Aylardır beyazını beklediğim, defalarca siyahını almaktan döndüğüm iphone'uma sonunda kavuştum. Neyse ki beklediğime değdi. :)



Ve bunlar da telefonu almadan sipariş verdiğim çeşitli kılıflarım. Şimdilik Paul Frank'ı takıyorum. Modası biraz geçmiş gibi de olsa bir tane de kulaklı ve ponpon kuyruklu tavşan almaya niyetim var. Çok içimde kalmıştı. :)



15 Mart 2012 Perşembe

bershkalove

Bu indirim döneminden oldukça karlı çıktığımı hemen belirteyim. Bershka'yı oldum olası çok severim ama bu indirimde daha da çok sevdim. Nedenleri aşağıda :)



Deri sarı çanta: 2. indirimden sonra sanırım bazı ürünlerde ekstra indirim olmuş. Yoksa bu gerçek deri çantayı etiketinin tam 6'da 1'i fiyata almam mümkün olamazdı. Eve geldikten sonra çantanın içerisinde bulduğum alarm, ertesi gün işim olmasına rağmen mağazaya geri dönüp alarmı çıkarttırmam bile sinirlerimi bozmadı :) Çantayı o kadar çok sevdim çünkü.



Siyah ve leoplar desenli clutch: İki çanta da indirimsiz olmasına rağmen resmen aşık olduğum için aralarında renk ve model seçimi yapamadım. Asos'tan sipariş vermeyi düşündüğüm siyah clutchlar açıkçası gümrükten dolayı beni biraz korkutuyordu. Böylelikle siyah clutch arayışım son bulmuş oldu.





Pembe ve siyah rugan Ipad kılıfı: Açıkçası ipad'ime güzel ve şık kılıf bulmakta bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Bana denk gelen tüm modeller basit, kalitesiz ve ucuz duruyordu. Bu iki en sevdiğim renk kılıfı görür görmez aşık oldum. İndirimde değillerdi ama zaten fiyatları yüksek de değildi. İçinde ince bir göz mevcut, ayrıca iç astarları da fotoğrafta görüleceği gibi çiçek desenli.



Küpeler: Gördüğünüz gibi bir tanesi altın rengi ve uçlarında ok benzeri sallantılar var. Bu sefer daha önceki hatalarımdan ders çıkartarak almadan önce ağır mı değil mi diye kontrol ettim yalnız. Gayet hafifler. Benden geçer not aldılar. Diğer küpe setinde ise 2 çift küpe var. Toplam 3 delik olduğu için kulağımda böyle setler çok hoşuma gidiyor. Accessorize'dan aldığım kolye ve bilekliklerden de anlaşılacağı gibi bu aralar hayvan figürlerine taktım kafayı. Bir arım eksikti diyeceğim ama aslına bakılırsa o da eksik değildi çünkü yılbaşında annem Svarovski'den bir arılı bileklik almıştı. Nuh'un gemisini yavaş yavaş tamamlıyorum.



Üçlü bilezik seti: İnanılmaz bir fiyata aldığım bu bileklikler aslında böyle karışık renkli değildi. Yani 3 siyah, 3 yeşil vs. gibi satılıyordu. Ancak ben satıcıya böyle daha çok beğendiğimi, karışık renkli alıp alamaycağımı sordum, o da kombinimi beğenmiş olacak ki tamam dedi. :) Şaka bir yana, zaten ellerinde çok az kaldığını ve bitirmek için çok uygun sattıklarını söyledi ve istediğiniz gibi alabilirsiniz dedi. Ben de böylelikle sezonun modası mint yeşili bir aksesuvara sahip oldum.



Saks mavisi topuklu ayakkabı: Bershka'nın bu sezondaki bomba ayakkabılarının 2 rengini de aldım. Saks mavisi olanı indirimden çok önce almıştım. Hem güzel hem de rahatlar. Altının pembe detayı ise tek kelimeyle harika!



Pembe topuklu ayakkabı: Mavisine sezonda sahip olduğum ayakkabıların pembe olanlarını indirimden aldım. İyi ki de almışım. Pembe olanın alt tabanı mint yeşili. Bej ve siyah tabanlardan gına gelmişti artık. Bayıldım!

7 Mart 2012 Çarşamba

zaralove

Zara indirimi bitti gitti, sen bunları nasıl buldun diyenler için baştan söyliyim, hepsi indirimin en başında alınmıştır :) 




Yılan desenli pembe küçük çanta: Kendisi minicik bu çanta zaten "special price" ürünlerden, ancak indirimde fiyatı daha da minicik olmuştu. Küçük boyuna bakmadan üç ayrı gözü olan bu çantanın en çok rengini beğendim. Yeşili ve sarısı da vardı...



Pembe topuklu siyah rugan ayakkabı: Görür görmez aşık olduğum bu siyah ayakkabılar hem çok rahat hem de çok şık. Üstelik indirimden. Nasıl oldu da benim numaram kalmış pek bi anlam veremesem de iyiki kalmış. :)



Pembe metalik babet: Yine uygun fiyatlı, rahat, şık ve güzel renkli babetlerim. Giymek için havaların ısınmasını bekleyeceğim ancak bu gidişle Ankara'da uzun bir süre daha kış olacak gibi. Bu durumdan şikayetçi miyim? Babetlerimi bir süre daha giyemeyecek olsam bile hayır!

Pembe ağırlıklı bir Zara indirim alışverişi olmuş görüldüğü gibi. Oldukça farklı tarzlardan da olsa şimdi bir kez daha bakıyorum iyi ki almışım.

6 Mart 2012 Salı

projectpanlove iki

Aradan çok uzun bir zaman geçmemesine rağmen ikinci project pan'ımı da tamamlamış bulunuyorum. Üçüncüsü için hemen kafamda yeni bir liste oluşturmaya başladım bile. Şimdi bakalım neleri bitirmişim neleri bitirmemişim. Bu postta bitirmediğim ancak çöpe gidecek 2 ürün var. Bu arada kendimi bir tane bile makyaj ürünü bitiremediğim için kutluyorum. :)



1- Avon Celebre Roll-on: Avon'dan bir kampanyada aldığım 3 roll-on'un sonuncusu. Kokusu oldukça güzel olan bu roll-on bir süre sonra kremimsi bir yapıya dönüştü. Her kullanımdan sonra peçeteyle kapağını ve çevresini silmek zorunda kaldım. O sebeple memnun kalmadım ve bir daha almayacağım diyebilirim.

2- Watsons Cool Mint Mouthwash: Tadı çok fazla keskin olmayan bu ağız gargarasını hiç memnun kalmadığım yapış yapış Signal White Now'ın yerine almıştım. Onun yapışkanlığından sonra bu üründen çok memnun kaldım. Ofise götürmek için küçük boyunu da almıştım. Ancak yenisini almak yerine yine Watsons'dan daha sonra detaylı anlatacağım başka bir ürün aldım. Tekrar alınabilir bir ürün.

3- Watsons Soothing Foot Lotion: Aldığımın 2. günü kapağı kırılan bu ürünü bir çok blogger kullanmıştır. Ben de genel olarak memnun kaldım. Oldukça bereketliymiş ki bitirmekte zorlandım. İçerisinde küçük parçalar var, kokusu ise lavantalı. Evdeki vücut ve el kremi stoğum eriyene kadar yenisini almayacağım. Genel olarak memnun kaldım.

4- Syoss Onarıcı Terapi Şampuan: Bir süredir Syoss dışında saç ürünü kullanmıyorum. Bu ürün de Onarıcı Terapi serisinin şampuanı. Çok memnun kaldım, yenisini zaten almıştım.

5- L'oreal Triple Active Day Moistruser: Gündüz kremi olarak kullandığım bu kremden genel olarak memnundum. Nemlendirmesi ve yapısı oldukça güzeldi. Sephora'dan aldığım nemlendiricilere sıra gelmesi için bir daha almayı düşünmüyorum. Şu an yerine Garnier'in ileride bahsedeceğim bir nemlendiricisini kullanıyorum.

6- Rexona Oxygen Body Responsive Roll-on: Bitmeden atacağım ilk ürün bu roll-on. Normalde Rexona markasını severim. Zaten atacak olmamın sebebi, ürünü sevmemem veya beğenmemem de değil. Üst kısmındaki top kısmı o kadar zor dönüyor ki, hassas olan kol altı bölgem her sürmeye çalıştığımda kıpkırmızı oldu. Ben de çözümü çöpe göndermekte buldum. Bir daha alır mıyım? Üzgünüm ama hayır.

7- Signal Sensitive Expert Diş Macunu: Şehirdışı bir seyahetim için yanındaki diş fırçasıyla birlikte aldığım bir üründü. Bitirmem uzun sürdü. Genel olarak bir şikayetim olmasa da ben daha keskin macunları sevdiğim için bir daha almayacağım. Zaten evde küçük bir diş macunu stoğum var. O stoğu eritmek istiyorum.

8- Watsons Nail Polish Remover: Watsons'ın herkeste olan bu asetonun bitirdiğim bilmem kaçıncı şişesi. Yerine bir mavi bir yeşil olmak üzere 2 adet almıştım zaten. Çok koyu renk ojeler sürmediğim için ben üründen memnunum. Benim beklentilerimi karşılıyor. Üstelik gayet ekonomik.

9- Watsons lif: Watsons'dan aldığım bu küçük lifi vücut için değil, sadece Intime jelleri uygulamak için kullandım. Kullanmaya başlayalı 3 ayı geçtiği için atıyorum. Şimdilik yerine turuncu çiçek şeklindeki yine Watsons'dan aldığım minik lifi kullanıyorum.

10- Avon Simply Delicate Feminine Wash: Annemle toplu Avon alışverişi sırasında aldığımız bir üründü. Ürün hakkında çok fazla konuşmayacağım ancak neden senelerdir sadece ve sadece Sebamed kullandığımı bir kez daha anladım. Sebamed'in intime jelini aldığım için de bitirmeden çöpe atıyorum.

çekilişlermekilişler dört

1- Masumkedi'nin hediyesi:


http://masumkedi87.blogspot.com/2012/02/segoya-ile-guzelliginize-guzellik-katn.html


2- Gelicikcicegim'in çekilişi:


http://gelincikcicegim.blogspot.com/2012/02/duranceden-organik-rahatlatc-gece-kremi.html


3- Gelincikciceğim'in çekilişi:




4- Fromguguwihlove'un çekilişi:




5- Beautygoretheladylicious'un çekilişi:




6- Gökyüzükokusu'nun çekilişi:





8- Gelincikciceğim'in çekilişi:



9- Gelincikcicegim'in çekilişi:





10- Gelincikcicegim'in çekilişi:




11- Masumkedi'nin çekilişi:



12- Denemedenalma'nın çekilişi:


13- Pınarlabizbize'nin çekilişi:




14- Alışverişdanışmanı'nın hediyesi:




15- Buketpoyraz'ın çekilişi:





16- İncisrules'in çekilişi:



17- İncisrules'in çekilişi:

http://inciserules.blogspot.com/2012/03/kostebekcom-la-50-tl-lik-cek-hediyemiz.html


18- Masumkedi'nin çekiliş:




19- Puchi'nin çekilişi:




20- Tubakutlucan'ın çekilişi:




21- Benimadimkırmızı'nın çekilişi:




22- Gözdeokul'un çekilişi:




23- http://www.karademirtekstil.com.tr/ ve Tubacan'ın çekilişi:




24- Deepbeauty'nin çekilişi:




25- Neselioyuncaklar'ın çekilişi:




26- Mavibeyaz'ın çekilişi:


http://mavibeyazblog.blogspot.com/2012/03/cam-sakz-coban-armagan-hediyelerim.html?spref=bl


27- Kelebegingozunden'in çekilişi:


http://kelebegingozunden.blogspot.com/2012/03/dogum-gunu-cekilisi-matras-seyahat.html


28- İlknurundünyası'nın çekilişi:




29- Kereminannisi'nin çekilişi:




30- Betwinus'un çekilişi:




31- Modakurabiyeri'nin çekilişi:




 32- Pınarlabizbize'nin çekilişi:




33- Nilgünçetin'in hediyesi:




34- Küçükperinindükkanı'nın çekilişi:


http://kucukperinindukkani.blogspot.com/2012/03/hediye-cekilisim.html


35- Lunaparkqueen'in çekilişi.


http://lunaparkqueen.blogspot.com/2012/03/give-away-dockers-lunapark-queen.html


 36- Sacsekilleri'nin çekilişi:


http://www.sacsekillerimodelleri.org/2012/03/sac-ve-kozmetik-urun-cekilisi.html


37- İlknurundünyası'nın çekilişi:




38- Masumkedi'nin çekilişi:



39- Denizkayra'nın çekilişi:



http://denizkayra.blogspot.com/2012/03/nesli-shoes-ile-ayakkab-hediyemiz7-mart.html


40- Denizkayra'nın çekilişi:


http://denizkayra.blogspot.com/2012/03/giyimkulubu-ile-2-kisiye-hediye-cekimiz.html


41- Kozmogüzellik'in çekilişi:


http://kozmoguzellik.blogspot.com/2012/03/cekilisim-vaaarrrrrrrrrrr.html#comment-form


42- İlknurundünyası'nın çekilişi:




43- Esran'ın çekilişi:




44- Renklibahcem'in çekilişi:


http://renklibahcem.blogspot.com/2012/03/toptankuruyemis-ile-damaklar-senlenecek.html


45- Kaliteyitanıyalım'ın çekilişi:


http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yorum-72-shoebutik_ayakkabidaki_tutku.html


46- Kaliteyitanıyalım'ın çekilişi:

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yorum-73-durance_dogal_yasam_sanati.html


47- Kardelenkardelen'in çekilişi:


http://kardelenkardelen2220.blogspot.com/2012/02/sebamed-ile-hediyemiz-var.html


48- Renkliayna'nın çekilişi:


http://www.renkliayna.com/katil-kazanda-1-kisiye-gumus-diyarindan-kolye-hediye-ediyoruz.html


49- Mutfakcinleri'nin çekilişi:


http://mutfakcinleri.blogspot.com/2012/03/gumusdiyaricom-ile-gumus-kolye-hediye.html


50- Kereminannisi'nin çekilişi:




51- İlknurundünyası'nın çekilişi:


http://www.ilknurundunyasi.com/2012/03/gumusdiyarcom-dan-3-kisiye-melek.html


52- Gelincikcicegim'in çekilişi:


http://gelincikcicegim.blogspot.com/2012/03/gumus-diyarindan-3-kisiye-gumus-kolye.html


53- Denizkayra'nın çekilişi:


http://denizkayra.blogspot.com/2012/03/gumusdiyaricom-ile-zirkon-tasli-melek.html


54- Emirtalham'ın çekilişi:


http://emirtalham.blogspot.com/2012/03/gumus-diyar-frsatlar.html?spref=tw


55- Sümeyye'nin çekilişi:




56- Gelicikciceğim'in çekilişi:


http://gelincikcicegim.blogspot.com/2012/03/yenilik-marketicomdan-4-kisiye-harika.html


57- Çılgıneltiler'in çekilişi:




58- Ojelerimnerede'nin çekilişi:




59- Stylishtime'ın çekilişi:



60- Vintageduygular'ın çekilişi:




61- Balköpüğü'nün çekilişi:




62- Gelincikciegim'in çekilişi:




63- Sonsuzadekyanız'ın çekilişi:


http://sonsuzadekyanlz.blogspot.com/2012/03/cekilis_13.html


64- Makyajgüncem'in çekilişi:

http://makyajguncem.blogspot.com/2012/03/tangle-teezer-mucize-tarak-hediye.html


65- Deniz Kayra'nın çekilişi:

UA-29536253-1