2 Nisan 2012 Pazartesi

h&maccessorizelove

Bütün blog başlıklarımın sonuna "love" eklesem de en büyük aşklarımdan biri tabi ki H&M. Hem kalıplarının bana uygun olması, hem fiyatlarının uygunluğu (indirimlerden bahsetmiyorum bile), hem de harika koleksiyonları bu aşkımın en büyük sebebi. Her ne kadar bizim güzel ama bahtı kara Ankara'mıza Versace'ler Lanvin'ler uğramasa da ara ara İstanbul'da koleksiyonlardan artanları burada da bulmak mümkün oluyor. Öyle ya da böyle hiç uzatmayacağım. Gerçek aşklarda fazla söze gerek yoktur diyorum ve son zamanlarda H&M'den aldığım aksesuvarları paylaşıyorum. Kıyafetler ise başka bir postun konusu.


Dolgu topuklu siyah botlar: Sezonda çok beğenmiş ancak modeli çok benzer, fermuarlı, camel rengi dolgu topuklu modelini aldığım için abartmamak adına bu harika botları almamıştım. İndirimde 37 numarasını görünce resmen kaptık annemle, çünkü malum H&M indirimlerinde kalan ayakkabıların en küçük numarası 41 oluyor. Eklememe gerek var mı bilmiyorum ama çok da rahatlar.


Kalp anahtarlık: Bu şirin anahtarlıklar malum 14 Şubat'ın göstergesi olarak yeni gelmişler H&M'e. Tam ödeme yapacağım sırada kasanın önünden bana göz kırptılar. Bayıldım. 2 adet aldım.



İçi tüylü tarçın rengi eldiven: Ellerim çok küçük olduğu için hiçbir zaman istediğim eldivenleri alamıyorum. En küçük numaralarının bile parmak boyları bana hep uzun geliyor. Bu parmaksız eldivenler ise H&M Kids'ten. 7-9 yaş. Üstelik indirimden. Bir boy büyüğünü ise anneme aldım. Bakalım beğenecek mi. Bu arada iki farklı gün aldığım eldivenlerden biri %50, diğeri ise %75 indirimden oldu ama neyse :)



Tüylü tozluk: Kışın taytların üzerine tozluk takmayı çok seviyorum. Bu yüzden tüylü tozlukları görür görmez aşık oldum. Üstelik ponponlu, üstelik en sevdiğim renk olan gri, üstelik %50 indirimden. E almamak ayıp olurdu.



Turuncu süet kemer: Mango'dan kısa süre önce siyah kürk yelek almıştım ancak beline uygun bir kemer bulamamıştım. Ta ki H&M'de tam hayalim olan bu kemeri bulana kadar. Canım anneciğim hemen aldı tabi ki.


Küçük renkli tokalar: Üzerlerinde yazan 1 TL yazısını görünce hemen aldığım minik yazlık tokalar.


Saç bandı: Yine 1 TL'lik reyondan aldım bu saç bandını. Oldukça uzun, kumaşı da baya kaliteli.



Renkli küpe paletleri: Normalde bilindiği gibi bu küpe paletleri 9.95 TL'den satılmakta. Üzerlerinde birkaç eksik olduğu için fiyatları 1 TL'ymiş. Özetle bu kadar küpeyi 2 TL'ye almış oldum. Hala şoktayım.




Gri ve siyah makyaj çantaları: Aslında makyaj çantası olarak satılsalar da ben kalem kutusu yaptım bile bu güzellikleri.



Mavi küçük çanta: Cep telefonu vs. taşımak için minicik olan bu çantanın aslında birçok renk seçeneği vardı. Annem için pudra pembesini kendim için ise yeni favorim olan saks mavisini aldım.



Tel toka seti: Bu fotoğraftaki "kuş" toka setini alma sebebimdir. Bayıldım.



Altın rengi taç: Bir üstteki tokanın serisinden olan bu taç da bir süre favorim olacak gibi gözüküyor. Özellikle bu kadar sade olduğu için tercih ettim.



Yün kapşon - boyunluk: H&M'in Girl With The Dragon Tattoo serisinde olan bu kapşon boyunluğu Ankara'da görünce baya bir şaşırdım açıkçası. Kışın en soğuk günleri artık geride kalmış olsa da almakta bir sakınca görmedim.

 


Kumaş çiçek broş - tokalar: Bu güzel çiçeklerin 4 adetini 2 TL'ye aldığım için kendimi kutluyorum. Kasanın yanına bir sepete renk renk koymuşlardı bu çiçekleri. Özellikle mint yeşili olana bayıldım. Saçımı ördüğüm zamanlarda örgünün ucuna genelde buna benzer tokalar takıyorum. Belki bu çiçeklerden birkaç tanesi de aynı anda takılabilir çünkü oldukça küçükler.

3 yorum:

  1. canım merhaba harika seyler almıssın.Hepsine bayıldım ama en çok kemer ve makyaj cantalarını begendim.onlarında fiyatını yazarsan cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  2. hediye çekilişime beklerim.

    http://kahvegibi.blogspot.fr/2012/04/hediye-cekilisi.html

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. @Merve Yıldız: Çok teşekkürler canım. Kemer 10 TL, makyaj çantaları ise 6.95 TL. Sevgiler.

    @kahvegibi: hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil

UA-29536253-1