15 Mart 2012 Perşembe

bershkalove

Bu indirim döneminden oldukça karlı çıktığımı hemen belirteyim. Bershka'yı oldum olası çok severim ama bu indirimde daha da çok sevdim. Nedenleri aşağıda :)



Deri sarı çanta: 2. indirimden sonra sanırım bazı ürünlerde ekstra indirim olmuş. Yoksa bu gerçek deri çantayı etiketinin tam 6'da 1'i fiyata almam mümkün olamazdı. Eve geldikten sonra çantanın içerisinde bulduğum alarm, ertesi gün işim olmasına rağmen mağazaya geri dönüp alarmı çıkarttırmam bile sinirlerimi bozmadı :) Çantayı o kadar çok sevdim çünkü.



Siyah ve leoplar desenli clutch: İki çanta da indirimsiz olmasına rağmen resmen aşık olduğum için aralarında renk ve model seçimi yapamadım. Asos'tan sipariş vermeyi düşündüğüm siyah clutchlar açıkçası gümrükten dolayı beni biraz korkutuyordu. Böylelikle siyah clutch arayışım son bulmuş oldu.





Pembe ve siyah rugan Ipad kılıfı: Açıkçası ipad'ime güzel ve şık kılıf bulmakta bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Bana denk gelen tüm modeller basit, kalitesiz ve ucuz duruyordu. Bu iki en sevdiğim renk kılıfı görür görmez aşık oldum. İndirimde değillerdi ama zaten fiyatları yüksek de değildi. İçinde ince bir göz mevcut, ayrıca iç astarları da fotoğrafta görüleceği gibi çiçek desenli.



Küpeler: Gördüğünüz gibi bir tanesi altın rengi ve uçlarında ok benzeri sallantılar var. Bu sefer daha önceki hatalarımdan ders çıkartarak almadan önce ağır mı değil mi diye kontrol ettim yalnız. Gayet hafifler. Benden geçer not aldılar. Diğer küpe setinde ise 2 çift küpe var. Toplam 3 delik olduğu için kulağımda böyle setler çok hoşuma gidiyor. Accessorize'dan aldığım kolye ve bilekliklerden de anlaşılacağı gibi bu aralar hayvan figürlerine taktım kafayı. Bir arım eksikti diyeceğim ama aslına bakılırsa o da eksik değildi çünkü yılbaşında annem Svarovski'den bir arılı bileklik almıştı. Nuh'un gemisini yavaş yavaş tamamlıyorum.



Üçlü bilezik seti: İnanılmaz bir fiyata aldığım bu bileklikler aslında böyle karışık renkli değildi. Yani 3 siyah, 3 yeşil vs. gibi satılıyordu. Ancak ben satıcıya böyle daha çok beğendiğimi, karışık renkli alıp alamaycağımı sordum, o da kombinimi beğenmiş olacak ki tamam dedi. :) Şaka bir yana, zaten ellerinde çok az kaldığını ve bitirmek için çok uygun sattıklarını söyledi ve istediğiniz gibi alabilirsiniz dedi. Ben de böylelikle sezonun modası mint yeşili bir aksesuvara sahip oldum.



Saks mavisi topuklu ayakkabı: Bershka'nın bu sezondaki bomba ayakkabılarının 2 rengini de aldım. Saks mavisi olanı indirimden çok önce almıştım. Hem güzel hem de rahatlar. Altının pembe detayı ise tek kelimeyle harika!



Pembe topuklu ayakkabı: Mavisine sezonda sahip olduğum ayakkabıların pembe olanlarını indirimden aldım. İyi ki de almışım. Pembe olanın alt tabanı mint yeşili. Bej ve siyah tabanlardan gına gelmişti artık. Bayıldım!

4 yorum:

  1. Yapma ama bunu :( İlk fotodaki sarı deri çantaya tek kelime ile bayıldım :( Ah bütçemi bu kadar zorlamamış olsam kesin ilk işim bershkaya gitmek olurdu :(
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. :) çok teşekkür ederim. Ben de bayılarak aldım çanayı gerçi daha kullanma fırsatım olmadı ama önümüz bahar diye düşünüyorum. Bol bol zamanım olur kullanmaya. Tekrar teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Ayakkabıların pastel renklerine bayıldık çok zarif ve tatlı duruyorlar. :)

    Blogumuza da bekleriz. http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @doganay/tuğba: çok teşekkürler.
    hemennn geliyorum blogunuza :)

    YanıtlaSil

UA-29536253-1