29 Şubat 2012 Çarşamba

accessorizelove

Accessorize indirimi bitti gibi ama ben indirimden oldukça karlı çıktım. Sezondan gözüme kestirdiğim birçok parçaya da böylelikle kavuştum. Aldığım ürünlerin birçoğu indirimden. Ancak arada birkaç sezon parçası da var.



Halka küpe: %50 indirimdendi bu halka küpeler. Hatta bugün ilk defa kulağıma taktım. Oldukça hafif ve şıklar.
Güllü küpe: Yine %50 indirim ganimeti. Son zamanlarda güllü olan her şeye bayılıyorum. O yüzden bu eskitmeli küpeyi de görür görmez bayıldım.



Ceylan desenli büyük çanta: Fotoğrafta o kadar büyük durmasa da küçük bir bavul büyüklüğünde bu harika çanta. %50 indirimdeydi bu da. Annem de görür görmez mavi kelebek detayına bayıldı. Eve geldikten sonra ben inatla anneme bunun uzun sapının da olması gerek ama çıkmadı içinden vs. dediysem de annem yoktur diyip beni ikna etti. 2 hafta sonra Accessorize'a gittiğimde ordaki çalışanlar çantanın sapını bana vermeyi unuttuklarını söylediler. Sağ olsunlar beni unutmayıp saklamışlar. :) Fotoğrafta o uzun sap yok ancak o da kahverengi deriden.



Aynalar: Bir tanesi geyik (çantama takım olsun diye), diğeri ise kuş desenli bu iki harika aynanın bir tanesini %50, diğerini se %70 indirimden aldım. :) Kuşlu olanı annem daha görmedi ama beğenirse onun!



Renkli tel tokalar: Her birinin rengine tek tek bayıldım ve çok uygun bir fiyata aldım.



Hayvanat bahçesi bileklik: İsmi tabi ki ben uydurdum ama bu harika bilekliği indirimin ilk günü ganimeti olarak %50 indirimden kaptım. Her bir detayına bayıldım!!! İlk gün gitmenin avantajı oldu sanırım bana.



Zürafa kolye: Yukarıdaki hayvanlı bileklik serisinin kolyesi. Aldığım günden beri bayıla bayıla takıyorum. Geçen yıl da bulldog uçlu olanını bıkmadan usanmadan kullanmıştım. Bu da ilk gün ganimetiydi.



Spiralli defter: Normalde çizgili defter kullanmayı çok sevmesem de, kendi kendime kırtasiye alışverişi yapmayacağıma söz versem de bu deftere dayanamadım. Aman neyse, hıh, iyi ki de almışım. :)



Kolyeler: Evet! "5 çayı kolye seti" ismini şu an verdiğim bu iki kolyeyi indirimin ilk günü gördüm ve tabiri caizse havada uçarak kaptım. Sezonda zaten beğenmiştim ancak indirimli fiyatları sezondakilerle kıyas bile kabul etmez. İzninizle ben çay içip cupcake'imi yemeye gidiyorum. Az sonra dönerim.



Çiçek broş / toka: Böyle küçük kumaş çiçeklere bayılıyorum. Bu çiçeğin hem rengine hem de aynı anda broş + toka olmasına bayıldım. Bu arada kasa kuyruğundayken beklemediğim bir anda gelen bir hediyedir kendisi.




Yüzükler: Kalpli yüzük malumunuz her blogger genç kızın yüzük kutusunda olan, bende de krem rengi bulunan ünlü Accessorize yüzüğü. Diğer kumaş yüzükler ise biri yeşil biri eflatun olmak üzere, gördüğüm an bayıldığım ve ben bunu nasıl daha önce görmemişim dediğim parçalardır.



Saç bantları: Biri altın rengi, birisi ise kırmızı güllü olmak üzere iki adet saç bandını yine indirimden aldım. Altın rengi olan favorim. Kırmızı güllü olan ise aslında abartılı gibi dursa da saçta harika duruyor. En kısa zamanda uygun bir kıyafetle takacağım.

Posttan çıkan sonuç, uzun bir süre Accessorize alışverişi yapmasam iyi olacak. Azıcık abartmışım  sanırım. :) Yine de kendimi ve annemi bildiğim için, kısa süre sonra görüşmek üzere "my lovely" Accessorize.

3 yorum:

  1. hepsine ama özellikle çantaya ba-yıl-dım güle güle kullan! ilk günde gitmek çok avantajlı oluyor gerçekten. Bir sonraki Accessorize indiriminde buluşmak üzere :)

    YanıtlaSil
  2. ne cok sey almissin :) gule gule kullan

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller canım gülr güle kullan bileklik favorim oldu =)

    YanıtlaSil

UA-29536253-1