29 Şubat 2012 Çarşamba

c&alove

C&A çok eski yıllarda İngiltere'den aşina olduğum bir markaydı. Genel olarak basic kıyafetlerini çok beğenirim. Sadace bazı ürünlerinin kalitesine göre çok yüksek fiyatlı olduğunu düşünüyorum. Onun dışında özellikle aksesuvar köşesinden de sıkça alışveriş yaparım. aşağıdaki ürünler son dönemde farklı alışverişlerde aldığım C&A ürünleri:


Donut topuz süngeri: Bazı bloglarda DIY projesi olarak karşımıza çıkan bu süngerleri ben hazır bulmuşken alayım dedim. Açık ve koyu olmak üzere 2 renk seçeneği vardı. Koyu olan benim için, açık olan ise annem için. Aldığım günden beri aralıklarla kullandığım bu süngerden çok ama çok memnun kaldım. Saçlarımı tepeden topuz yapmayı çok seven birisi olarak bu modeli hem çok sevdim hem de çok şık buldum. Fiyatları da oldukça uygundu. Kaliteleri ise gayet yüksek seviyede.



Siyah istiridye çanta: Günlük kullanım için böyle minik ve siyah bir çantaya ihtiyacım vardı. Annem görünce bir kendisine bir de bana almış. İç astarına bayıldım.



Gül desenli örgü bere: Bu bereyi almadan önce 4 ayrı kere falan denedim. Neden o kadar karasız kaldım bilmiyorum, halbuki fiyatı da gayet makuldü. Sonuç: iyi ki almışım.



Leopar desenli broş / toka: Hem broş hem de toka olarak kullanılan bu tarz kumaş çiçekleri çok beğeniyorum. Leopar desen ise tabi ki favori desenlerimden.



Gümüş rengi broş: Ucundan bir sürü farklı uç sarkan bu broş annemin hediyesi. İndirim sezonunundan oldukça önce almıştı ancak ben daha takma fırsatı bulamadım. Her detay birbirinden güzel değil mi? Kalp ve anahtar favorim!

2 yorum:

  1. Çok teşekkürler bende orjinal bir Donut topuz süngerini nerden bulabilirim diye kara kara düşünüyordum.
    Sayende cevabımı bulmuş oldum ;)

    YanıtlaSil
  2. @Enise: :) rica ederim ne demek. Ben sıklıkla kullanıyorum ve çok da memnunum.

    YanıtlaSil

UA-29536253-1