8 Şubat 2012 Çarşamba

garnierlove

Çok farkında olmadan değişik zamanlarda oldukça fazla Garnier alışverişi yapmışım. Genel olarak memnun kaldığım bir marka. Alışverişimin bir kısmını Migrps'tan bir kısmını ise Watsons'tan yapmıştım. Aşağıda ise daha önce kullandığım ve ilk defa deneyeceğim ürünlerin detayları var.


1- Garnier Eyes Roll On: Herhalde blog dünyasında olup da bu ürünü kullanmayan kalmamıştır. Açıkçası ben ne yararını ne zararını gördüm. Ancak metal topu ve verdiği kısa süreli de olsa ferahlık hissini sevdiğim için özellikle son 1 haftadır düzenli olarak kullanıyorum. Belki uzun sürede daha iyi sonuçlar alırım.
2- Garnier Akasya Ballı Esas Bakım Kremi: Özellikle kış aylarında kuruyan cildim için günlük kullanım amaçlı aldım. Uzunca süre yüzümü sadece temizlemekle ve yıkamakla yetinmiştim. Farkında olmadan cildimi çok kurutmuşum. Bu aralar L'oreal'in günlük nemlendiricisini kullandığım için sırasını beklemekte.


4- Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada: Kozmetik ürünlerine genelde çok fazla gönül bağım olmaz. Ama bu temzileyicide durum başka. Kaçıncıyı bitirdiğimi ve yeniden aldığımı bilmiyorum. Genelde haftada 1 - 2 defa kullanıyorum. Günlük temizlik için bana ağır geliyor çünkü. Aynı zamanda ben çok sık kullanmasam da kuru cilde uygulanıp bekletildiğinde maske etkisi oluyor. Migros'un kozmetik ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyasından 2 adet daha aldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.
5- Garnier Saf ve Temiz Günlük Nemlendirici Bakım: Yine Migros'un kampanyasından aldığım bir nemlendirici. Bir tanesini annem için bir tanesini de kendim için almıştım. Daha kullanmadım ama üzerinde yazanların da ürünü almamda oldukça etkisi oldu.


6- Garnier Esas Bakım Göz Makyaj Temizleyicisi
7- Garnier Esas Bakım
8- Garnier Esas Bakım Cilt Temizleme Sütü

Bu son üçlü Garnier'in günlük makyaj temizleme seti olarak alındı. Genellikle makyaj temizleme setlerini takım olarak almayı seviyorum ancak takım olarak kullanmak pek mümkün olmuyor. Tonik ve göz makyaj temizleyicilerim önce bittiği için ben yeni şişeleri açıyorum, bu arada takım doğal olarak kayıyor. Bu set için de aynı şey olacak gibi çünkü elimdeki cilt temizleme sütümün yarısı bile bitmedi daha. Söylediğim gibi ürünleri denemeye fırsatım olmadı ancak elimdeki ürünlerin bu hafta biteceğini öngörerek kullanmama çok az kaldığını belirtmek isterim. Kokularına ve içeriklerine tav olarak aldığım bu ürünlerin özünde üzüm özü var.

2 yorum:

  1. garnier ürünlerini seviyorum bir kaç tane kullandığım var ama ekleme yapacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de aynen çok seviyorum, özellikle de maskesini.

    YanıtlaSil

UA-29536253-1