17 Şubat 2012 Cuma

gratislove


Bu kadar kozmetik,çanta, kırtasiye seven birisi olarak hayatımda hiç Gratis'e gitmemiştim. Taa ki düne kadar. Zaten Ankara'ya yeni gelen bir marka, üstelik bütün şubeleri bana çok uzak. Dün işten çıkınca tek başıma; kabak lastiklerime ve Ankara'nın -20 derece soğuğuna rağmen İkea'ya gittim. (Tabi İkea başka bir post'un konusu) İkea'nın yanına açılan Nata Vega Outlet alışveriş merkezine ise meğerse Gratis açılmış. Ben daha önce Watsons ve Sephora'dan çok fazla kozmetik eşyası aldığım, kendi kendime daha fazla kozmetik alışverişi yapmayacağım (en azından evdekiler bitene kadar) diye söz verdiğim için çok fazla bir şey almadım. 



Kedili Makyaj çantası: Aslına bakılırsa etiketine bakınca fark ettim ki benim dev makyaj çantası diye aldığım çanta "Lunch Bag"miş ama çok da önemli değil. Benim seyahatlerde tam işime yarayacak büyüklükte çünkü. 



Kuşlu Post-it Seti: Mükemmel kuş desenli bir post-it seti. Bir daha bulamam diye yedeğiyle birlikte aldım.




The Balm Read My Lips Ruj: The Balm'dan ilk alışverişim bu %50 indirimli rujlardan oldu. Özellikle karton ambalajlarına ve ambalaj tasarımlarına bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim. Benimkilerin renkleri en açık pembe olan Gossip. Kozmetik alışverişlerime tekrar başladığımda indirime denk getirip diğer ürünlerini de mutlaka deneyeceğim.



Gratis alışveriş çantaları: Öndeki desenli iki alışveriş çantası Ann Taylor tasarımı, en arkadaki ise 50TL ve üzeri alışveriş yapanlara Gratis'in verdiği çanta. Alışveriş esnasında çoğumuz hala plastik poşetleri kullanıyoruz ama ben son yıllarda mümkün olduğu kadar çantamda veya arabada alışveriş çantası bulunduruyorum. Çevreye kendimce destek verdiğim için mutluyum.



Gratis Japon kızlı cımbız: Performansı hakkında hiçbir fikrim yok ancak görüntüsüne bayıldım.




Ecotools fırça seti: Bloglarda inceledikten sonra almayı kafaya koyduğum fırça setine sonunda kavuştum. Ben uzun saplı olan seti tercih ettim. Çünkü ben uzun saplı fırçaları daha kolay kontrol edebildiğime inanıyorum. Fırça setimi daha kullanmak için fırsat bulmadım, en kısa zamanda kullanıp kendi deneyimlerimi de paylaşacağım.

1 yorum:

  1. o makyaj çantası için ölümsüz bir 'crush' yaşadım az önce... :) mükemmelmiş.. online satış linki varsa ve bana iletebilirseniz , 40 yıl ben de hatırınız olur :D sevgiler...

    YanıtlaSil

UA-29536253-1