17 Şubat 2012 Cuma

kırtasiyelove

Kırtasiye denilince benim için akan sular duruyor. O kadar çok kullanılmamış defter, kalem, silgi ve kalemtıraşım var ki... Çalışma odamı düzenlerken sayıları ile bir kez daha yüzleştiğim bu ürünlerin ardından kendime kırtasiye alışverişi yapma yasağı koydum. Bu aldıklarımla yasağı delmediğimi düşünüyorum çünkü hiçbirinden yoktu bende :)



Punchers & Embossers: Uzun süredir desenli delgeç almak istiyordum. Ama tek kalp desenlisini bulamamıştım. Mothercare mağazasından kazandığım bir alışveriş çekim vardı. Birkaç hocamın çocuğu için hediye alsam da çeki bitiremedim ve kendim için bir şeyler bakmaya karar verdim. Boya mı alsam kağıt mı derken indirimdeki bu setle karşılaştım ve hemen aldım tabi. Üstteki iki tanesi delgeç, diğer ikisi ise kabartmalı basıcı olarak geçiyor. Daha açıp denemediğim için tam olarak ne işe yarayacakları hakkında bi fikrim yok.



Magnetli not kağıdı: Bu güzel buzdolabı notluğunu annem için Office1 Superstore'dan aldım. Fiyatı da oldukça uygundu, bir çok değişik deseni de vardı.





Derwent kömür kalemleri: Yine Office1 Superstore'dan aldığım bu kalemler normalde oldukça yüksek fiyatlıdır. Ancak teneke kutusu içerisindeki, bu 3 farklı tondaki çizim kalemlerinin fiyatı oldukça uygundu. Gelecek planlarım arasında çizimlerime son hız devam etmek olduğu için kendimi motive etmek amaçlı aldım bu güzel kömür kalemleri. Umarım motivasyon dileğim gerçek olur ve çizimlerime bir an önce tekrar başlarım.



Londra not defteri: Londra'ya olan aşkımı bu sefer toplantı notlarını tutmak için kullanacağım. Özlemimi dindirmez ama belki azaltır. :)



Kalemler - post-itler: Stabilo kalemler en sevdiğim mürekkepli kalemlerdir. Bittikçe yenilerini alır, her dönem başında koleksiyonuma yeni renkler eklerim. Bunlar da sıkça aldığım ve her zaman yanımda taşıdığım renkler. Diğer iki küçük Stabilo ise fosforlu kalem. Oldukça sık kullansam da her markayı sevmiyorum. Özellikle de arka sayfayaçıkanları. Diğer üç kurşun kalem görünümlü olan kalem ise Faber Castell'in yeni çıkan kurşun fosforlu kalemleri. Ben bayıldım. Özellikle de mürekkepli kalemle mahvetmek istemediğim notlar ve kitaplar için ideal. Test ve ders kitapları hariç hiçbir kitabıma yazı yazmayı sevmem. Ders kitaplarında bile önemli noktaların altını hep kurşun kalemle çizerdim. Artık bunlar benim kurtarıcım oldu. Üç rengini de aldım. Üstelik fiyatları da çok uygundu. Post-itlerden ise uğurböcekli olan Gratis'ten, diğerleri kırtasiye ve Real'den. Özellikle küçük ve ince olanları sayfa işaretlemek için çok fazla kullanıyorum.



Hello Kitty defterler: Mor ve pembe defterlerimin hepsi kareli. %20 indirimden aldığım bu defterler beni uzun bir süre idare edecek gibi duruyor.

Bundan sonra elimdekiler bitene kadar kırtasiye alışverişi yapmayacağıma dair sözümü kendime hatırlatarak bu postu bitiriyorum. :)

2 yorum:

UA-29536253-1