22 Şubat 2012 Çarşamba

watsonslove

İndirimdi yılbaşıydı vs. derken yine Watsons'dan bir sürü alışveriş yaptım. Aşağıdaki ürünlerin bazılarını Watsons'un 1 TL'lik standından aldım. Ambalaj değişikliği yapılacağı için 1 TL'ye inmişti ürünler. Geri kalanlar ise çoğunlukla önceden bayıla bayıla kullandığım ve kampanyadaki ürünler.


1- Syoss Onarıcı Terapi Saç Kremi
2- Syoss Parlaklık Yoğun Saç Kremi
3- Syoss Onarıcı Terapi Şampuan
4- Syoss Onarıcı Terapi Saç Maskesi

Bir süredir şampuan ve krem olarak Syoss'u kullanıyorum, oldukça da memnunum. Saçlarım çok uzun ve genelde taraması çok zor oluyor. Saç kremlerim her zaman şampuanımdan önce bittiği için 2 adet aldım. Zaten bu ayın sonuna kadar Syoss ürünlerinde Watsons'da 3 al 2 öde kapanyası var. Yıllarca saçlarıma şampuan ve krem dışında bir bakım yapmamıştım ama son zamanlarda kremden sonra bir de maske uygulaması yapıyorum. Önce Elidor'un saç maskesini kullandım, bu aralar ise Avon'un maskesini kullanıyorum. Sırada ise Syoss'un onarıcı terapi maskesi var.


1- Watsons Blender Foundation Sponge: Artık her bloggerda olan bu fondöten süngeri bende olmazsa eksik kalırdı diye düşündüm ve denemek için rafta görür görmez aldım.
2- Watsons Powder Brush With Long Handle: Pudra fırçam son zamanlarda tüy dökmeye başladı. Onun yerine bu fırçayı aldım ancak daha denemedim. Hafta sonu bu iki ürünü de denemeyi planlıyorum.


1- Gliss Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi
2- Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi
3- Gliss Color Protect Sıvı Saç Kremi

İşte bu sıvı saç kremlerine resmen bayılıyorum. Yılbaşında annemle Watsons'da keşfettiğimiz bu kremlerden annem de ben de inanılmaz memnunuz. Şimdilerde 3 al 2 öde kampanyası var diye hem anneme hem de bana yedek şişe aldım. Banyodan sonra nemli saça sıkılıyor ve ondan sonra taranıyor. Benim upuzun ve hep dolaşan saçlarımı hem yumuşacık yapıyor hem de çok kolay açıyor. Ben ilk sıradaki uzun ve kolay kırılan saçlar için olanını kullanıyorum, annem ise son sıradaki boyalı saçlar için olanını. Sonunda banyo sonrası saçlarımı açmak için istediğim ürünü bulduğum için çok mutluyum.






1- Watsons Bird's Nest Mask
2- Watsons Green Tea Mask
3- Watsons Calming Mask (Lavantalı)
4- Watsons Moisturising Mask (Salatalık özlü)


Çok fazla maske kullanmayı sevmesem de Watsons'ın bu kendi maskelerine bayılıyorum. Kendime ayırdığım bazı günlerde kendimi iyice şımartmak adına bu maskeleri kullanıyorum. Küçük bir itiraf: ilk aldığım zaman bu maskeleri krem şeklinde zannediyorum. İlk açtığımda ufak çaplı bir şok yaşadım. :) Meğerse yüz şeklinde büyükçe bir kremli havluymuş bu maskeler. Kremlere göre kullanması hem pratik hem de yıkaması vs. çok kolay. İyi ki de benim zannettiğim şekilde değillermiş.


Daily Protection Feminine Cleansing: Pure'n Soft'un bir ürünü olan bu mendilleri, kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Daha denemedim ama memnun kalacağımı umuyorum. Üzerinde yazdığı gibi hem alkolsüz hem de antialerjik.


Watsons Deep Cleansing Nose Pore Tape: Hemen herkesin kullandığı burun bantları. Bu kutu bittikten sonra bloglarda sıkça gördüğüm kömürlü olan burun bantlarını deneyeceğim. Yine de eski bir Nivea burun bantı kullanıcısı olarak fiyat-performans açısından Watsons'ınkinden daha çok memnun olduğumu söyleyebilirim.


Küçük Boy Lif: Geldik 1 TL'lik ürünlere. İlki bu şirin mi şirin turuncu lif. Banyo lifimi ve süngerimi sık sık değiştiren, hatta vücudumun her yeri için aynı süngeri kullanmayan birisiyim. Bu sebeple evdeki stoğumda bolca lif olmasına rağmen bu minik çiçeği de almadan edemedim.



Cleansing Sponge: Şimdi bu ürünün fiyatı iyi güzel hoş 1 TL ama ben bu üründen pek bir şey anlamadım. Aldığım zaman jelatinin içi nemli ve süngerler de yumuşaktı. Bir süre sonra nem kaybolmuş süngerler de taş gibi olmuşlar. Şimdi eve gider gitmez bu süngerleri açıp yıkayacağım. Bakalım eskisi gibi yumuşayacaklar mı.


Watsons Plastic Cellulite Massager: Yine 1 TL'lik ürünlerden. Aynı ürünün eflatun renkli Avon marka olanını kullanıyorum bir süredir. Ne çok memnunum ne de memnun değilim açıkçası. Ama kan dolaşımını hızlandırmak adına çok düzenli olmasa da arada sırada banyoda uyguluyorum.


Watsons Cosmetic Applicators: Yine 1 TL'ye aldığım bu aplikatörler far uygulamalarım için.


Watsons Manicure Set:  1 TL'lik bu manikür setinden hem anneme hem de kendime birer tane aldım. Seyahatler için çantası da olan bu tür setleri çok seviyorum.


Watsons Topuk Törpüsü: 1 TL'lik bu metal törpülerden daha önce kullanmadım. Topuklarım o kadar sert değil ancak yaz aylarında açık ayakkabı giyince sertleşiyor. Yazın kullanmak için hem anneme hem kendime birer tane aldım.


Watsons Plastic Cellulite Massager: Bu da yine 1 TL'lik selülit masaj aletlerinden. Diğerinden farklı olarak üst kısımdaki toplar dönüyor.


Watsons Mini Wet Wipes: Bu küçük ıslak mendilleri her an çantamda taşımak için çok seviyorum. Ne kadar küçük olurlarsa o kadar iyi çünkü böylelikle çabuk kurumuyorlar. Şimdilik mavisini kullandım, çok ferah ve hoş kokuyor. 1'er TL.


Watsons Uzun Saplı Fırça: Gündelik kullanımlar için aldığım bir fırça. 1 TL'lik fiyatı bana çok uygun geldi. Üstelik üst kısımda kıl koruyucusu da var.


Watsons Soft Dry Sanitary Napkin: Fiyatı çok uygun geldiği için 2 adet aldığım bu pedleri daha önce hiç denemedim, bakalım memnun kalacak mıyım. Tanesi yine 1 TL.


Watsons Eye Gel Mask: Çok uzun saatler bilgisayar başında olmam gereken bir işim olduğu için gözlerim çok yoruluyor. Genelde altlarında morluk sorunu da yaşıyorum. Bu yüzden daha önce arkası lastikli gözlük şeklinde olanları kullanıyordum. Şimdi bir de bu salatalık şekilli olanları deneyeceğim. Annem ve kendim için 2 ayrı paket aldım. 1'er TL.

4 yorum:

  1. Watsons'ı almış gelmişsin resmen... mutlu günlerde kullan her birini...
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. :) Sağol canım ama hepsini bir günde almadım :) tekrar teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. tanıştığıma memnun oldum
    bilgiler hoş canım
    muhabbetle kal.
    :)))

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler. Ben de çok memnun oldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil

UA-29536253-1