1 Şubat 2012 Çarşamba

veromodalove

Bu yıl benim için oldukça bereketli başladı. İnşallah böyle de devam eder. Yılbaşı nedeniyle Vero Moda'dan güzel bir hediye çeki kazanmıştım. Bu sebeple haftasonu gidip alışveriş yaptım. Aldığım ürünlerin üçü de indirimde gayet uygun fiyatlıydı, ama zaten ben üçü için hediye çekim + 2 TL ödedim. Seçtiğim ürünler bu şekilde:



Kürklü eldiven: Elbette çok kullanışlı veya her gün takılacak bir eldiven değil ancak kürk modasına sonuna kadar uyan, gerçek olmayan, iyi fiyatlı ve rahat bir eldiven. Şık bir kombinin tamamlayıcısı olarak kullanmayı düşünüyorum. Bileğindeki deri detaylara da bayıldım. Hem Ankara'nın -10, -15 dereceleri için de ideal.



Uzun örgü gri hırka: Bu hırkayı sezonda da görmüş, denemiş ve beğenmiştim. Aynısının siyahı da vardı ama ben bir gri aşığı olarak bu renge göz koymuştum. Boyu diz hizasında olduğu için bayıldım. İndirimde tabi yarı fiyatına inen hırkaların hiç bedeni ve rengi kalmamıştı. Şansıma son hırka hem gri hem de benim bedenimdeydi. Kısacası şanslı bir alışveriş oldu. Bu gidişle ilk bahara kadar sıkça giyeceğim.



Siyah vintage cüzdan: Hediye çekimin limitini doldurmak amacıyla anneme hediye aldığım bir cüzdan. Kendisi küçük ancak önü de dahil toplam dört ayrı gözü var. Derisi de oldukça kaliteli. Ben bayıldım. Umarım annem de beğenir.

Vero Moda'nın yeni sezonunda da çok hoş pantolon ve tunikler var. Ancak bana fiyatları biraz yüksek geldi. En güzeli yeni sezon için yaz başı indirimini beklemek sanırım.

2 yorum:

  1. o eldivenler cok guzelll :D hirkayi bende gordum hatta kardesim aldi kendine =D
    hayirli olsun hepside, gule gule kullan...
    insallar boyle bereketli gecer tum yil =D

    Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Umarım senin de bereketli ve güzel geçer. :)

    YanıtlaSil

UA-29536253-1