13 Mayıs 2012 Pazar

mudolove

Mudo çok sık alışveriş yaptığım bir markadır. Hem aksesuvar hem de kıyafet alışverişleri için sıkça tercih ederim Mudo'yu. Aşağıda son zamanlarda yaptığım 2 alışverişin toplamı mevcut. :) Özellikle çantaları severek kullanmaya başladım bile.



Hasır çanta: Bu hasır clucht tam yaz akşamları kullanmaya uygun. Üzerindeki pembe fiyonga bayıldım. Fotoğrafta gözükmemiş olsa da çıkartılabilen bir sapı da mevcut. Üstelik boyutları da oldukça büyük.



Çanta süsü: Tilki kuyruğu şeklindeki bu çanta süsüne görür görmez bayıldım. Yapay olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Özellikle kahverengi Louis Vuitton çantalarla harika duruyor.



Ayıcıklı anahtarlık: Mudo'nun ünlü taşlı anahtarlıklarından sonunda benim de oldu. Annemin hediyesi olan bu güzel anahtarlığı kullanmaya pek kıyamadım gerçi ama en kısa zamanda kullanacağım.



Leoparlı büyük çanta: Bu dev boyutlu leoparlı çantada uzun süredir gözüm vardı. Sonunda dayanamayıp aldım. İyi ki de almışım çünkü her gören bayılıyor. Kullanımı da çok rahat. Üstelik kalitesi inanılmaz. Öve öve bitiremediğim canım çantam. :)


Bu arada blogumun header ve background tasarımındaki kar taneleri baharın da gelmesiyle birlikte kendilerini "karahindiba otu" olarak türkçeye çevrilen "dandelion"lara bıraktı. Umarım beğenmişsinizdir.

1 yorum:

UA-29536253-1