8 Mayıs 2012 Salı

rossmanlove

Çoğu blogger gibi Rossman benim de severek gittiğim ve alışveriş yaptığım bir market. Genellikle ithal elektronik veya mutfak ürünlerinin olduğu reyonlardan alışveriş yapsam da aşağıda kozmetik ağırlıklı bir alışverişimin fotoğrafları var.


1- Gliss Saç Bakım Maskesi: Syoos'un yerine aldığım bu saç bakım maskesini daha önce kullanmamıştım. Yıkama sonrası saç açıcı olarak uzun süredir Gliss kullandığım ve çok memnun olduğum için tereddüt etmeden aldım. Kullanım sonrası memnuniyet derecemi ayrı bir postta anlatacağım.
2- Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi: 3 al 2 öde kampanyasından faydalanmak için br anneme bir tane de kendime olmak üzere 2 adet aldım. Daha önce defalarca ve defalarca her yerde yorumlarını okuduğumuz bu kremlerden biz de çok memnunuz.Böyle fırsatlar çıktıkça da stoklamak adına aldığım bir ürün.


1- Kalfany Kahveli Şeker: Daha önce Watsons'da satılan kahveli şekerlere annem bayıldığı için aldığım bir ürün. Teneke kutuda olan her şeye karşı aşırı bir sempatm var zaten. Watsons'larda bir süredir kahveli şekerlerin satıldığına rastlamadığım için markası değişik de olsa bulunca aldım.
2- Fuss Wohl Jel Ayak Yastığı: Malum yaz geldi. Uzun süre de giymiş olsam çoğu ayakkabının ayağımı vurması gibi bir şanssızlığım var maalesef. Rossman'a gittiğimizde ayağımdaki topuklu ayakkabı sol ayağımın bir tarafını çoktan katletmişti bile. :) Bu yüzden görür görmez aldım ve kullandım. Sonuç inanılmaz. Şimdiye kadar neden almadığım hakkında hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim çok ama çok memnun kaldığım. Ayakkabının içine yapıştırılarak kullanılan ürünün içerisinden 6 tane çıkıyor. Ben iki tanesini acil durumlar ve nerede vuracağı belli olmayan ayakkabılar için hep yanımda taşıyorum.
3- Pembe diş fırçası kabı: Normalde şarjlı diş fırçası kullanan ben rengine kapılıp seyahetlere götütürüm diye bu kutuyu da aldım.
4- Fuss Wohl Nemlendiricili Geyik Yağlı Ayak Kremi: "Geyik yağı" kısmını okuyunca "nasıl yani" demiş olsam da merakımdan çatlamak yerine hemen sepetime attım bir tane. Memnuniyetimin ne seviyede olduğunu ürünü kullanınca yazacağım.

5 yorum:

  1. o jel ayak yastigidan ben de kesinlikle almaliyiiim. :))

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanılmaz rahatlar, beklediğimden çok daha iyi çıktılar. mutlaka almalısın :)

      Sil
  2. glısslerı yıllardır kullanırım ve cok memnunum :)

    bu arada blogumda 3 kısıye ıstedıklerı ayakkabıyı hedıye edıyorum :) cekılısıme beklerım :) sevgıler :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/2012/05/dikkat-hediye-varrrrr-giveaway.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bittikçe yenilerini alıyorum, bloguna da hemen geliyorum :)

      Sil
  3. thanks, i ll check your blog.
    Xx

    YanıtlaSil

UA-29536253-1