16 Mayıs 2012 Çarşamba

thebodyshoplove

Yine bir farklı zamanlarda alınmış ancak aynı başlık altında buluşmuş ürünler postuyla karşınızdayım. Bu seferki ürünlerin ana başlığı çoğunluğun çok sevdiği "The Body Shop". Farklı zamanlarda farklı ürünlerde kampanyalar oldu malum. Aşağıdaki ürünlerin de bazıları indirimden.


  
Blueberry Body Butter: Harika kokulu bu vücut kremini yılbaşı indiriminden almıştım ancak yazmaya fırsatım olmamıştı. Evdeki vücut kremi stoğuma bir yenisi eklenmiş oldu böylelikle ancak bu ve benzer kremlerin hepsini project pan'ıma dahil ettiğim için yenilerini ancak bunlar bitince alacağım. E bitenleri de ayrı bir project pan postunda yazacağım zaten. Kuru bir cildim olduğu için görevlinin de tavsiyesiyle bu sefer krem yerine yağ bazlı olanlardan tercih ettim. Bakalım memnun kalacak mıyım.



Born Lippy Lip Balm: Bu minik dudak balmı da kasa önü ganimeti. Aslında bundan önce kullandığım vanilyalı Body Shop lip balmından çok memnun kalmamıştım ama bu sefer beklentim daha düşük. Zaten ürünün boyu da oldukça küçük. Bittiğinde detaylı içeriğini anlatacağım.



Far: Aslında far almak gibi bir niyetim yoktu ancak ününün indirimi ve renk tonu beni öyle bir cezbetti ki attım hemen sepete. Renkli far sürmeyi sevmeyen birisi olarak bayıldım bu doğal toprak tonlarındaki fara. Biraz bronzlaştıktan sonra daha da iyi duracağını düşünüyorum.



Deep Sleep Peaceful Body Moisturiser: Vücut kremi / nemlendiricisi / sütü koleksiyonuma eklenen bu parça uykudan önce sürülüyormuş ve üstünde yazdığı gibi mışıl mışıl bir uyku sağlıyormuş. Bu aralar o kadar dinç olmam gerekiyor ki, yakınıma bile yaklaştırmıyorum kendilerini. Ancak tatilde mutlaka deneyeceğim.



Spa Wisdom Polynesia Body Puree ve Bathing Milk: Hiç vücut ve duş kremim yok diye aldığım bu iki ürün... :) İşin şakası bir yana bunlar da koleksiyona eklendiler ve project pan'a dahil edildiler. Detaylar ürünler bittikten sonra yazılacak. Kokuları ve ambalajları müthiş.

Sözün kısası, seni seviyorum Body Shop!

4 yorum:

  1. body shop'a bayılıyorummm :D e vitaminli nemlendiriciden almam şart oldu artık :D bunları gördükten sonra güle güle kullan kuzum

    YanıtlaSil
  2. body shopu bende cok seviyorum kendimde bir süre body shopta calistim :) Blogun cok hos bende Prensesin Masalina beklerim Sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. bu mışıl mışıl uyku iddasını gerçekten sağlıyorsa bu kremden bir koli almaz mıyım :)

    YanıtlaSil
  4. cok guzel urunler secmissin, bazilari bende de var:)

    Anna Dello Russo at H&M hediyesi icin bloga beklerim!:

    http://www.ecemakar.com/2012/10/giveaway-anna-dello-russo-at-h.html

    YanıtlaSil

UA-29536253-1